Workshops

Reguliere Workshops, meld interesse via het contactformulier, vanaf 3 deelnemers plannen we een avond in.
  • Workshop  Portret basis & gevorderde  –  op aanvraag – bel 06373 18 924 of via het contactform.
  • Presentatie Reisfotografie – Spitsbergen & Antarctica –  a/b schoener Oosterschelde
  • Ontvangst 19.15 – aanvang 19.45 – eind ca. 22.15 
  • Gewoon een ander avondje fotografie? heel veel is mogelijk? of een avondje theorie photoshop.
  • Avondvullende presentatie portretfotografie waaronder de BMK-serie, voor fotoclubs.
  • Een avondje (water)sportfotografie tips & tricks.. we organiseren het. 
  • Met een clubje fotografen en model Portretten maken? U bent meer dan welkom!
Cursus-portret-huiskinesis
DSC_0070-bew700Workshop portret “Basis”

Een nieuw ontwikkelde workshop Portretfotografie. Terug naar de basis.. weg van de P-stand, belichten, diafragma, sluitertijd, vormgeving, met alle aandacht voor de te fotograferen persoon. Onder begeleiding maken we  foto’s in jpeg en raw van het aanwezige model. Daarna een logische workflow  om de foto in photoshop & picasa te verbeteren.
Prijsnivo 39 euro – max 4 deelnemers  en handout (pdf per mail)

jolijn-guy-van-hoek-huiskinesis-workshop

Workshop Portret  “deel 2″Met maximaal 4 cursisten nemen we de diverse vormen van portretfotografie door, we duiken even de bibliotheek in, vol inspiratie gaan we aan de slag, aanwezig is een model, we werken twee opdrachten uit met aandacht voor belichting en vormgeving.Het tweede deel van de avond fotoverbetering in CS2&5 en Elements 8 met de nadruk op het portret, de workflow, de RAWconverter, belichting, contrast, verzadiging, we maken een mooi zwart-wit, cross-process en diverse toning, vervolgens bereiden we het bestand voor op de gang naar de drukker.(prijsnivo – 39 euro min. max.4 deelnemers)(U krijgt een handout mee met gepresenteerde Photoshop handelingen)faq: Niveau fotografie & PS ?We gaan ervan uit dat U bekend bentmet diafragma, sluitertijd & ISOinstellingen. In photoshop gaan we iedere keer terug naar de basis, alleen snel er doorheen middels een powerpoint presentatie. Voor beide cursussen geldt – op zaterdagmiddag als de expo open is, is er de mogelijkheid om individule vragen nav de gevolgde cursus te stellen.

IMG_6068-bew535

Presentatie  Reisfotografie a/b topzeilschoener Oosterschelde.Middels een powerpoint presentatie, met veel foto’s van een reis naar Spitsbergen&Antarctica, staan we stil bij veel basis informatie met betrekking tot de fotografie. Lenzen, sluitertijden, diafragma, iso-instellingen, scherptediepte, belichting,en nabewerking middels picasa & photoshop. Kleur & zwart/wit.Tips met betrekking tot het Portret, Landschap & macrofotografie Dit alles niet te theoretisch, lekker luchtig, veel informatie, met veel mooi beeld. prijs: 26 euro – 4-8deelnemers

DSC_4174-535