HuisKinesis

HuisKinesis, foto-expositieruimte voor  “liefhebber fotografen”

Onze filosofie.. “haal die mooie digitale beelden uit je pc ! ”
Jij de foto’s , wij de lijsten en de “muur”
Onze missie, het vele moois aan fotografie, verstopt in pc’s, soms  geplaatst  op internet, een plek bieden “aan de muur”

Voor  bezoekers..  foto-exposities om blij van te worden,
een kwaliteitsmomentje in het centrum van Delft,
informatief en inspirerend !

Stichting Huiskinesis stelt zich ten doel de kennis en kunde van de fotografie, met name gericht op vrije tijdfotografen, te stimuleren. Hiertoe biedt HuisKinesis vrije tijdfotografen middels het organiseren van exposities de gelegenheid hun werk te tonen.

De bezoeker van de expositie moet het bezoek als inspirerend, informatief en leerzaam ervaren.

Daarnaast organiseert de stichting cursussen en presentaties op het gebied van fotografie en fotobewerking. Vooral exposanten worden hiertoe uitgenodigd iets over hun werk en technieken te vertellen.

Een deel van de ruimte zal ingericht worden als boekhandel specifiek gericht op boeken over fotografie.

De stichting heeft geen kosten aan huisvesting. Variabele kosten en investeringen in materialen tbv exposities zullen gedekt moeten worden door inkomsten uit subsidies, vormen van sponsoring, opbrengsten van presentaties, workshops en de verkoop van fotoboeken.

Tegen vergoeding voor het gebruik van inventaris, presentatiemateriaal, koffie, thee, huiswijnen of fris is de ruimte te gebruiken voor bijeenkomsten & presentaties, afstudeerborrels, vergaderingen, familiebijeenkomsten & ontvangsten.

Meer informatie:
Guy van Hoek, voorzitter – Ingrid de Vreede, secretaris
KvK – 27361877 Delft

Bank: NL 04 INGB 0004 2797 82

Adres: Voorstraat 86, 2611 JT Delft

Mail:

Tel: 06 373 18 924

HuisKinesis 30april 2012

HuisKinesis – Historie – artikel in de krant Delft op Zondag ter ere van de openening 14 december 2009

link-krantopzondag-delft

De Historie van ons pand voert, blijkens oude kaarten, terug tot 1600. Geregeld komen bewoners uit de omgeving vertellen over het rijke verleden van de Voorstraat 86. Een bierbrouwerij, een Belgische officier, wijnopslag & handel in wijnen, een bloemenwinkel, een procederende Amerikaan, leegstand en tenslotte hebben wij het pand eens flink beetgepakt.

Het pand is nu ons woonhuis, fungeert als pakhuis voor (aanstaande) onze online wijnwebwinkel en op de beganegrond als expositie, vergader- en presentatieruimte & boekhandel.

 

Huiskinesis-historie-voorst